Ötztal Oostenrijk Area 47

Deze absolute TOP bestemming biedt alles voor een fantastische outdoor werkweek.
Stort jezelf in een week vol avontuur, actie, sport en spel.

Area 47 is een outdoor locatie in het Ötztal in Oostenrijk.
Rondom een fantastisch waterpark zijn alle activiteiten bij elkaar te vinden.
U hoeft zich dus niet ver te verplaatsen tussen de activiteiten en heeft alles op loop afstand bij elkaar.
Op het waterpark vind u een groot aangelegd meer. De ” slide tower” is de startplaats voor 4 fantastische waterglijbanen.
Met zelfs een turbo slide waar u in een harde vaart naar beneden suist. Eenmaal beneden giert de adenaline nog door je lijf. De schans aan de overkant van het meer laat u door de lucht vliegen of over het water glijden als een speedboot.
Ga met een “Gipfelbob” van de schans af en suis over het water. Let wel op dat je op tijd remt. Of glij in een wetsuit van een rubberen helling af en lanceer jezelf in het water. De mooiste afsprong heeft gewonnen. Ook kun je elkaar lanceren op de Blob. 1 Iemand gaat vooraan liggen, waarna 2 anderen erop springen. Laat je klasgenoot zo hoog mogelijk lanceren.

Voor het raften hebben we de mogelijkheid om 2 rivieren te gebruiken. De ene wat milder dan de andere.
Stap onder begeleiding van een ervaren rafter in de boten en bedwing de wildwaterbaan. Iedereen zal als team moeten samenwerken om de eindstreep te kunnen halen. Of maak een indrukwekkende tocht door de kloof, genaamd Canyoning. Bedwing de hindernissen zoals hoogteverschillen en laat je naar beneden glijden over de watervallen. Dit alles is natuurlijk ook onder leiding van een ervaren instructeur.

De groepsaccommodaties zijn op het park zelf aanwezig, alsook in de nabije omgeving. De touringcar staat de gehele reis tot jullie beschikking. Het eten wordt ook op het park zelf verzorgd in de vorm van een buffet of een vastgestelde maaltijd welke in een eigen ruimte genuttigd kan worden.

Activiteiten:

Area 47 heeft ontzettend veel mogelijkheden, zo kun je er bijvoorbeeld:

  • Raften
  • Klimmen
  • Tokkelen
  • Canoying
  • Kamperen
  • Buggy Rijden
  • Mountainbiken
  • Highrope

Leef je lekker uit in het meer dan 20.000 m2 grote waterpark. Spring in het water en zwem lekker een eindje weg. Is dat te saai dan kun je je helemaal uitleven in het water speelpark. Ga op volle snelheid over de golven in de waterglijbanen of glij van de 18 meter hoge schans in het water met een bodyboard. Jara Travel zorgt ter plaatse voor het aanvullende materiaal zoals rafts, moutainbikes, wetsuits en verdere benodigdheden.

Als u besluit een outdoor reis te boeken bij Jara Travel dan bent u verzekerd van een goed team dat weet waar ze over praten. Onze reis experts hebben de locatie zelf ervaren en weten waar ze over praten. Samen met u zullen ze een pakket samen stellen dat helemaal aansluit bij uw wensen. Zo heeft u de mogelijkheid om een dag of een nacht transfer te organiseren. Met onze vervoerspartners bent u verzekerd van veilig en gekwalificeerd vervoer heen en terug. Ook ter plaatse staat uw touringcar ter beschikking.

U kunt uw activiteiten zelf samenstellen. Hierdoor kunt u uw verblijf zelf indelen en zorgen dat er voor u en uw groep het optimale uit wordt gehaald.

Het Ötztal is een zijdal van het Inntal wat zijn naam te danken heeft aan de rivier de Inn.
In het Ötztal stroomt de rivier de Ötz, ook wel de Ötztaler Ache genoemd. Op deze rivier vinden ook de raft activiteiten plaats. Innsbruck, de hoofdtsad van Tirol, ligt op een 3 kwartier rijden vanaf het Ötztal en leent zich perfect voor een cultureel bezoek. De stad is bekend van zijn Olymipsche winterspelen in 1976. Het was in eerste instantie toebedeelt aan Denver, Colorado. Maar door de omstandigheden daar is het op het laatst toegewezen aan de Oostenrijkse stad.De skispring schans, welke uitzicht biedt over de hele stad, is nog altijd een symbool voor deze spelen.

U heeft hier de keuze uit verschillende mooie musea, bergbanen en vrije tijd in deze prachtige stad. Laat uw groep door middel van een foto zoek tocht kennis maken met de stad. Of neem de vrije tijd om de stad te ontdekken.

Ötztal Oostenrijk
Ötztal Oostenrijk
Ötztal Oostenrijk
Ötztal Oostenrijk
Ötztal Oostenrijk
Ötztal Oostenrijk
Ötztal Oostenrijk
Ötztal Oostenrijk
Ötztal Oostenrijk
Ötztal Oostenrijk
Ötztal Oostenrijk
Ötztal Oostenrijk
Ötztal Oostenrijk
Ötztal Oostenrijk
Ötztal Oostenrijk
Ötztal Oostenrijk
Ötztal Oostenrijk

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating